Grafisch Vormgever-Developer (m/v)

BAANGARANTIE

Grafisch geschoolde IC&IT professionals zijn op dit moment zeer gevraagd. Ze vinden onmiddellijk werk. Daarom biedt Stichting ArbeidsGilde Nederland in samenwerking met IT&CT een leer-werktraject, waarin deelnemers snel aan de slag kunnen als gecertificeerd Grafisch Vormgever en Developer. In een groep van maximaal 8 deelnemers leiden we kandidaten in 6 maanden op. In samenwerking met andere cursisten ontwikkel je een volwaardig product. Na het doorlopen van deze opleiding en het behalen van de certificaten heeft de kandidaat voldoende kennis om snel in de grafische sector aan de slag te gaan als Grafisch Developer of Designer (vormgever), of andere grafische functies.

Opleiding

De volgende onderdelen maken deel uit van dit traject:

Fase 1 – Adobe Photoshop CC – 1 maand

Miljoenen ontwerpers, fotografen en kunstenaars over de hele wereld gebruiken Photoshop om het onmogelijke mogelijk te maken. Van posters tot verpakking, van eenvoudige banners tot prachtige websites en van fantastische logo’s tot opvallende pictogrammen, Photoshop houdt de designwereld gaande. Met intuïtieve tools en gebruikersvriendelijke sjablonen kunnen zelfs beginners iets verbluffends maken.

Af te sluiten met het officiële IT&CT Adobe Photoshop CC-1 examen.

Fase 2 – Adobe Illustrator CC – 1 maand

Miljoenen ontwerpers en kunstenaars gebruiken Illustrator CC voor het creëren van web pictogrammen, productverpakkingen, boekillustraties, billboards en alles daartussenin. Ontvang alle tekentools die je nodig hebt, om eenvoudige vormen en kleuren om te zetten in verfijnde logo’s, pictogrammen en illustraties. Illustrator-artwork is vectorgebaseerd en kan worden verkleind voor mobiele schermen of vergroot tot billboardformaat – terwijl het er altijd scherp en prachtig uit blijft zien.

Af te sluiten met het officiële Adobe Illustrator CC ACE examen.

Fase 3 – Adobe Indesign CC – 1 maand

Ontwerp alles van briefpapier, flyers en posters tot brochures, jaarverslagen, magazines en boeken. Met professionele lay-out- en typografietools creëer je pagina’s met meerdere kolommen met stijlvolle typografie en rijke illustraties, afbeeldingen en tabellen. Met slechts enkele muisklikken kun je je documenten voorbereiden voor het drukproces. Creëer digitale magazines, eBooks en interactieve online documenten die de aandacht trekken met audio, video, diapresentaties en animaties. Met InDesign kun je eenvoudig je ontwerpelementen beheren en snel indrukwekkende ervaringen creëren in elke indeling, van EPUB en PDF tot HTML.

Af te sluiten met het officiële IT&CT Adobe Indesign CC-1 examen.

Fase 4 – Adobe Premiere Pro CC – 1 maand

Premiere Pro wordt gebruikt door filmmakers, YouTubers, videografen en ontwerpers, kortom door iedereen die een verhaal wil vertellen. Wat je ook wilt doen, doe het met dezelfde app die de professionals in Hollywood gebruiken. Begin een vlog, ga viral op YouTube of word een populaire videograaf. Importeer beeldmateriaal van je camera of telefoon, kort fragmenten in, voeg titels toe en pas de audio aan. Met intuïtieve tools en talloze stapsgewijze zelfstudies maak je in een mum van tijd fantastisch werk.

Af te sluiten met het officiële IT&CT Adobe Premiere Pro CC-1 examen.

De opleiding heeft 2 contactdagen per week en een totale studiebelasting van 36 uur per week.

Baangarantie onder voorwaarde van minimaal 90% aanwezigheid; een actieve houding bij sollicitaties; volledige inzet gedurende de opleiding en stage; correcte afmelding bij afwezigheid; behalen van het diploma; accepteren van aangeboden stage of baan.

 

Informatie

Willemijn Winters
Mobiel             06-52676003
Kantoor           088-0277810
Email              willemijn.winters@arbeidsgilde.nl