Web-App Back End Ontwikkelaar
Microsoft Platform (m/v)

BAANGARANTIE

Professionals die kunnen programmeren in de gangbare programmeertalen en in die talen apps en websites ontwikkelen zijn zeer gevraagd. Ze vinden onmiddellijk werk.
Daarom biedt Stichting ArbeidsGilde Nederland in samenwerking met IT&CT een leer-werktraject, waarin deelnemers de juiste kwalificaties kunnen behalen om in te stromen als Ontwikkelaar. In een groep van maximaal 8 deelnemers leiden we kandidaten in 6 maanden op tot gecertificeerd front end ontwikkelaar voor Microsoft Platform Programming C#.
In samenwerking met andere cursisten ontwikkel je een volwaardig product. Zo heb je voldoende kennis en ervaring om snel in te stromen in de arbeidsmarkt.

 

Fase 1 – C# Fundamentals – 2 maanden

In deze intensieve training leer je de beginselen van het programmeren in C#. Ook maak je kennis met Visual Studio, de programmeersoftware van Microsoft. Deze training duurt 2 maanden

Af te sluiten met het officiële IT&CT Win Platform Programming C# Examen.

Fase 2 – Programmeren in C# 70-483 – 2 maanden

Deze cursus richt zich op het gebruik van C# om professioneel te werken, de software te stroomlijnen (‘Manage Program Flow’), programmatypes te maken en gebruiken (‘Create and Use Types’), applicaties storingsvrij te maken (‘Debug’), beveiliging in te bouwen en toegang tot gegevensbestanden toe te passen (‘Implement Data Access’).

Af te sluiten met het officiële Microsoft 70-483 examen.

Fase 3 – Module naar keuze (Javascript of Java) – 2 maanden

In deze intensieve training leer je programmeren in Java of Javascript.
De training duurt weer 2 maanden.

Af te sluiten met het officiële IT&CT examen.

De gehele opleiding heeft 2 verplichte contactdagen per week met een totale studiebelasting van 32 uur per week.

Baangarantie onder voorwaarde van minimaal 90% aanwezigheid; een actieve houding bij sollicitaties; volledige inzet gedurende de opleiding en stage; correcte afmelding bij afwezigheid; behalen van het diploma; accepteren van aangeboden stage of baan.

Informatie

Willemijn Winters
Mobiel             06-52676003
Kantoor           088-0277810
Email              willemijn.winters@arbeidsgilde.nl