Web en App Ontwikkelaar
(Front End Developer)

BAANGARANTIE

 

 

 

Professionals die kunnen programmeren in de gangbare programmeertalen en in die talen apps en websites ontwikkelen zijn zeer gevraagd. Ze vinden onmiddellijk werk.

Daarom biedt Stichting ArbeidsGilde Nederland in samenwerking met Baanrecord B.V. een leer-werktraject, waarin deelnemers de juiste kwalificaties kunnen behalen om in te stromen als Ontwikkelaar. In een groep van maximaal 8 deelnemers leiden we kandidaten in 6 maanden op tot gecertificeerd front end ontwikkelaar op beginnend HBO niveau. In samenwerking met andere cursisten ontwikkel je een volwaardig product. Zo heb je voldoende kennis en ervaring om snel in te stromen in de arbeidsmarkt.

 

Fase 1 – Microsoft Programming Fundamentals 1 MPF – 1 – 2 maanden

In deze intensieve training leer je de beginselen van het programmeren in HTML5, CSS3 en Javascript. Ook maak je kennis met WordPress, de tool om professionele commerciële websites te bouwen.

Af te sluiten met het officiële IT&CT MPF-1 Examen.

Na behalen van het certificaat voer je een praktijkopdracht uit, vóórdat je doorgaat naar het volgende deel van de opleiding.

 

Fase 2 – Programmeren in HTML5 met JavaScript en CSS3 70-480 – 2 maanden

Deze cursus richt zich op het gebruik van HTML5, CSS3 en JavaScript om het volgende toe te passen: Programmeringslogica, variabelen definiëren en gebruiken, looping en brancheren, gebruikersinterfaces ontwikkelen, gebruikersinvoer vastleggen en valideren, gegevens opslaan en goed gestructureerde applicaties creëren.

Af te sluiten met het officiële Microsoft 70-480 Examen.

Na het behalen van dit certificaat heeft de deelnemer het MS 70-480 Certificaat met de titel MCS (Microsoft Certified Specialist).

Hierna volgt opnieuw een praktijkopdracht.

 

App & Web Builder – 2 maanden

In deze intensieve training leer je programmeren in Java, bouw je apps met Java, HTML5, CSS3 en leer je Javascript voor Android- en Windowsplatformen.

Af te sluiten met het officiële IT&CT Examen.

De praktijkopdrachten en andere ervaringen vormen onderdeel van je eigen portfolio- en IT-CV. De opleiding beslaat minimaal 2 contactdagen per week en heeft een totale studiebelasting van 36 uur per week.

 

Baangarantie onder voorwaarde van minimaal 90% aanwezigheid; een actieve houding bij sollicitaties; volledige inzet gedurende de opleiding en stage; correcte afmelding bij afwezigheid; behalen van het diploma; accepteren van aangeboden stage of baan.

 

Informatie

Willemijn Winters
Mobiel             06-52676003
Kantoor           088-0277810
Email              willemijn.winters@arbeidsgilde.nl